03 مهر 1401

سوال در خصوص تهدید کردن

دسته بندی : کیفری | تهدید
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام و عرض ادب حدود۱۱ سال پیش واسطه شدم برای برادر دوستم که بخاطر مواد مخدر براش حبس ابد بریده بودن واسطه شدم بایک سرهنگ که بتونه آشنا پیدا کنه که حکم رو بشکونه و مبلغ پول نقدی هم دادن بهشون حالا الان تهدید کردن که بیان در خانه ی من ، هیچ مدرکی ندارند از من و ۱۱ سال از ماجرا میگذره خود پسره انگاری از زندان بیرون اومده و زنگ زد تهدید کرد که الان میاد در خونه ی ما. من چه اقدامی انجام بدم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام‌کاربرگرامی به کلانتری مراجعه نمایید و موضوع را مطرح نمایید و در صورت مزاحمت با کلانتری تماس بگیرید.