05 مهر 1401

سوال در خصوص ممانعت از حق

دسته بندی : کیفری | ممانعت از حق
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید شبتون بخیر. من ملکی تجاری خریدم که سقف مغازه آزاده و به عنوان بهار خواب همسایه بالایی هست که به من اجازه استفاده از بالا رو نمیده ولی در سند عرصه و اعیان قید شده که سقف مشترک حالا باید چیکار کنم. ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی در صورتیکه جز مشاعات محسوب شود میتوانید از ایشان با عنوان ممانعت از حق شکایت نمایید.