06 مهر 1401

اعسار از پرداخت مبلغ چک

دسته بندی : حقوقی | پولی وبانکی
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و عرض خسته نباشید.
من دوتل چک داشتم که برگشت خوردن به مبلغ۲۰میلیون تومان و محکوم به پرداخت شدم درخواست اعسار دادم و قبول شد الان با پرداخت اقساط دادگاه میتونم یه نامه بگیرم ببرم بانک که چک هایم رفع سو شود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خیر تا پایان اقساط نمیتونین از چک ها رفع سو‌کنین و بعد از پرداخت آخرین قسط و نیم عصر دولتی میتوانین از اجرای احکام استعلام بگیرین و به بانک مراجعه کنین و حساب از توقیف در بیارین و رفع سو بگیرین