07 مهر 1401

افت قیمت خودرو بعلت تصادف

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

من یه سوالی داشتم
یه تصادفی کردیم ما
که افسر اومد کروکی کشید مقصرم بودیم خسارتم دادیم
حالا شخص مقابل رفته برای افت قیمت خودرو هم شکایت کرده ۲۷ تومن میخواد

موقع تصادف هم دوبله وایساده بوده
میتونیم بگیم سد معبر بوده دوبله وایساده ول کرده رفته؟
کلا میشه مقابله کرد باهاش؟
بیمه شخص ثالث یا بیمه بدنه ماشین هزینه خواسته شده رو پرداخت میکنه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم در مورد دوبله پارک نمودن و موضوع تصادف باید به کروکی اعتراض تا کارشناس ۳ نفره بررسی نماید در صورتی که مقصر باشید متاسفانه باید افت قیمت نیز باید پرداخت نمایید اما اگر اعتراض به مبلغ دارید اعلام تا کارشناس ۳ نفره بررسی نماید