08 مهر 1401

تامین دلیل و مراحل بعدی ان

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سوال بنده:سلام وقت بخیر من دوعدد چک به مبلغ 200 میلیون تومان بابت فروش زمین دارم که برگشت خورده و به همین علت شکایت انجام داده ام. چک هاهم مربوط به قرارداد دستی بین خریدار و فروشنده فروش زمین می باشد.البته صادرکننده چک نفردومی از سوی خریدار است که مشخصات چک در آن قولنامه ذکر شده است. مبلغ کل قرارداد 350 میلیون تومان می باشد که به صورت خورد خورد مبلغ 345 میلیون تومان به حساب بانکی بنده واریز گردید. 5 میلیون الباقی رو خریدار به بنده نمیدهد و ادعای کمیسیون دارد. همچنین در واریز مبلغ این دوچک که به حساب واریز می شد کلی با تاخیر انجام شد. میخواستم ببینم با طرح شکایت بنده چه اتفاقی می افتد ممنون میشم راهنمایی نمایید.

آخرین گردش شکایت:-1 پرونده کلاسه 140125920002830568 ردیف فرعی 2 با علت طرح اجراي حکم نسبت به خواسته تامین خواسته و محکومیت قرار تامین خواسته در شعبه 12 اجراي احکام مدنی دادگستري شهرستان مشهد به تاریخ 1401/05/31 ثبت گردید
-2 نسبت به دعوي علیرضا شبان نقندر به طرفیت حامد آزموده مبنی بر تامین خواسته طی شماره ... مختومه شدن پرونده به دلیل اجراي حکم

پاسخ شما: بااحترام کاربر محترم به اجرای احکام مراجعه حضوری نمایید مبلغ به صندوق دادگستری واریز شده و پرونده شما مختومه گردید

سوال مجدد بنده:با سلام مجدد میخواستم بدونم یعنی چه که مبلغ به صندوق دادگستری واریز شده لطفا کاملتر راهنمایی نمایید.چون پیامکی هم برای بنده نیامده.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم تامین دلیل انجام شده است و باید منتظر ابلاغ جدید جهت حضور و مطالبه وجه باشید تاخیر تادیه فقط در مورد ۵ تومن انجام خواهد شد نه نسبت به کل مبالغ کلی که دیر به دیر واریز نموده است و بعد از رسیدگی مبلغ به صندوق واریز خواهد شد و میتوانید حضورا مراجعه و مبلغ را دریافت نمایید