08 مهر 1401

طرح شکایت کیفری و ارجاع به کارشناس

دسته بندی : کیفری | تهدید
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من ازیه دونفر بابت تهدید توهین شکایت کردم وقاضی یکی از متهم هارو که من بعنوان مطلع معرفی کردم احضار کرده و و قراره فردا برن دادگاه و حالا دیروز سایت نگاکردم نوشته تودیع قرار کارشناسی پرونده کیفریه خود قاضی این تصمیم گرفته یا کسی درخواست کرده چون من درخواستی ندادم و منظورش از تودیع کارشناسی چیه
پرونده هم تو دادسراهستش مرحله مقدماتی ممنون میشم دقیق کمک کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی جهت اطلاع دقیق باید به دفتر شعبه مراجعه نمایید ولیکن امکان دارد به دلیل صدور قرار وثیقه برای مشتکی عنه و معرفی ملک ارجاع به کارشناس جهت ارزیابی شده باشد. موفق باشید.