09 مهر 1401

نحوه محاسبه تاخیر تادیه ماهانه و سالانه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

جناب آقای بابایی
با سلام
وقت بخیر
خواهشمند است نحوه محاسبه و نرخ دقیق و فرمول جهت محاسبه تاخیر و تادیه هم سالانه و هم ماهانه رو بفرمایید .
تاریخ سررسید چک 98 /تاریخ پرداخت 1401
سه نفر حقیقی و یک شخصیت حقوقی (شرکت )محکوم به پرداخت شدند
مبلغ چک 290 میلیون تومان هستش و چک شرکتی هستش و پشت چک توسط ضامن امضا شده و جلوی چک توسط امضا دار شرکت
ممنون میشم راهنمایی و توضیح بفرمایید که چطوری به عدد تاخیر و تادیه میشه رسید ...

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باتوجه به اینکه محاسبه ماهانه نیاز به ماه پرداخت میباشد جنابعالی ماه را در سال ۹۸ ارسال نفرمودید کلیات محاسبه توسط اشخاص عادی بسیار سخت میباشد باید شاخص سالها را داشته باشید علی الحال رقم شاخص سالانه زمان پرداخت دین که توسط بانک مرکزی برای سال قبل اعلام گردیده ÷ رقم شاخص سال سررسید دین + مبلغ دین = دین مورد مطالبه به نرخ روز سالانه مبلغ حدودا ۶۲۴ تومان خواهد شد اما بدلیل عدم ذکر ماه ۹۸ برج ۷ را در نظر گرفتم و محاسبه تاخیر حدودا ۸۸۵ میلیون