09 مهر 1401

کلاهبرداری و‌ تحصیل مال از طریق نامشروع پایبند الکترونیک

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. من یه دختر ۲۶ ساله هستم و حدودا ۳ سال پیش در یه شرکتی استخدام شدم که گویا این آخریا رییس شرکت کلاهبرداری میکرده. سال پیش خرداد ماه از آگاهی شاپور اومدن و تمامی ما پرسنل به همراه اون آقارو دستگیر کردن. بندرو یک هفته تو ماه رمضون اگاهی نگه داشتن و بعد فرستادن زندان قرچک ورامین به مدت یک هفته بودم کارت و عکس شدم و به قید وثیقه یک میلیاردی ازاد شدم. قاضی به جرم معاونت در کلاهبرداری یک سال حبس تعزیری داد بهم اما در حکمم فقط اون اقا که رییس شرکت بود رد مال داشت. خلاصه بعد از تجدید نظرو اینا که قبول نشد ۲۷ ام ماه گذشته از اجرا احکام برام ابلاغ امد که ۱۰ روز وقت دارم برم
من چهارشنبه هفته گذشته رفتم دفتر خدمات قضایی و درخواست پابند الکترونیکی دادم. خواستم ازتون بپرسم بنده که هیچگونه سابقه ای تا بحال نداشتم اصلا و با توجه به توضیحاتی که دادم امکان داره موافقت نکنن با درخواست پابند من؟ و اینکه این ابلاغ ۲۷ ام ماه پیش اومد و بعدش همش تعطیلی بود اگه ظرف مهلت ۱۰ روز نرم اجرا احکام چی میشه؟ میترسم خیلی میگن تا بری اونجا میگیرنت

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با سلام کاربر محترم در صورتی که پرونده شاکی خصوصی دارد و‌کارفا رد مال انجام بدهد و شکات رضایت اعلام کنن می توان حبس تعلیق یا تبدیل کند در خصوص پایبند الکترونیک در خصوص جرایم درجه هشت می باشد تصمیم پایبند با نظر دادگاه می باشد و‌بهترین راه حل رضایت از شکات می باشد