09 مهر 1401

اعلام فسخ معامله به استناد خیار عیب

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ماشین خریداری کردم مشکل خیار عیب داشته درخواست فسخ معامله دادم ولی دفترقضایی گفته بدون قولنامه نمیتونید فسخ معامله انجام دهید وقولنامه ب من بنگاه تحویل نمیده باید الان چ کاری انجام بدم ک معامله فسخ بشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی ابتدای امر فسخ معامله را از طریق ارسال اظهارنامه اعلام نموده و سپس از طریق اصناف تخلف مشاور املاک را اعلام تا ملزم به ارایه یک نسخه مبایعنامه گردند. و درصورت عدم دسترسی از این طریق، میتوانید دادخواست اعلام فسخ به استناد شهادت شهود، نظریه کارشناس، فیش های واریزی، مدارک خودرو و... دهید. موفق باشید