10 مهر 1401

دیه تصادف منجر به فوت

دسته بندی : کیفری | بی احتیاطی در رانندگی
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، من و پدرم و برادرم با ماشین خودم تصادف کردیم(واژگونی بود) پدرم فوت شد، ۱_ آیا از دیه پدرم به من تعلق می‌گیرد؟ ۲_ پرونده تا چند روز دیگه به اجرای احکام فرستاده میشه، چقد طول میکشه تا حکم رو بفرستن واسه بیمه و پول رو بدن؟ لطف کامل توضیح بدید ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی پاسخ شما مثبت می باشد و دیه به شما نیز تعلق میگیرد. موفق باشید