10 مهر 1401

سوال در خصوص پیگیری روند اجرای حکم و حکم جلب

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. بنده چکی داشتم که برگشت خورد و شکایت حقوقی بابتش کردم. دادگاه به نفع بنده رای داد و تا مرحله ی در خواست اجرایی پیش رفتم با توجه به این که مهلت قانونی سپری شد و طرف اقدامی انجام نداد در خواست حکم جلب توقیف کد ملی ممنوع الخروجی و ممنوعیت کد ملی رو دادم. الان حدود دو هفته گذشته از در خواست داخل سامانه ثتا فقط ذکر شده این نامه با این شماره درج شده ،توی خلاصه پرونده هم شماره اخر ذکر شده پرونده مختومه است. الان من باید چی کار کنم؟ برگ حکم جلب از کجا بگیرم؟ هیچ پیامی به من داده نشده؟ راهنمایی کنید بابت پیگیری چه کاری باید کنم؟ سوال بعدیم اینه اگه طرف کد ملیش قفل بشه آیا من متوجه میشم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ اگر حکم بنفع شما صادر شده و اجرائیه ابلاغ شده و ظرف ۳۰ روز از ابلاغ اجرائیه سند طرف مقابل نسبت ب پرداخت،معرفی اموال یا تعیین تکلیف اقدامی نکرده میتوانید در جهت جلب ایشان اقدام کنید برای اخذ حکم جلب می‌بایست حضورا ب واحد اجرای احکام شعبه مربوطه مراجعه نمایید و پیشنهاد می‌شود پروسه اجرایی رو ترجیحا حضوری دنبال کنید حکم جلب همچنین قابل تمدید هست در خصوص سوال دوم نیز انسداد کد ملی ب شما ابلاغ نمی‌شود اما با درخواست شما و اقدام اجرای احکام با پیگیری مطلع خواهید شد موید باشید