11 مهر 1401

دریافت خسارت از شهرداری و کارفرما

دسته بندی : کیفری | دیه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من حادثه ای بعد از تمام شدن کارم و در پیاده رو جلوی درب شرکتم در حال رفتن به منزل برایم اتفاق افتاده و پام توی جوی آب بدون سرپوش شهرداری در میان پیاده رو رفته و خوردم زمین و پایم دچار شکستگی شده و عمل میخواهد پایم و جراحات دیگه هم به بدنم وارد شده است.
میخواستم بدونم میتونم از شهرداری شکایت کنم و خسارت و دیه بگیرم و طول درمان ، و یا هم باید از شهرداری و هم شرکت خودم به عنوان کارفرما در حادثه کاری شکایت کنم و غرامت و دیه بگیرم ، چون دو ماه فعلا طول درمان برام نوشته اند دکترهای عادی و نه پزشکی قانونی و نمیتوانم بر سر کار برم و چند دکتر گفتند باید عمل کنی که بیشتر از دوماه هم ممکنه نتوانم بروم سره کارم.
به اداره کار شکایتم برود و بازرسین اونجا بررسی کنند بهتر هست از نظر کاری و پرداخت دیه بهم و یا به دادگاه برود و بررسی کنند شکایتم را؟
ممنون از پاسخگویی تان

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بهتر است بدون تامین دلیل نموده و سپس از شهرداری جهت دیه شکایت نماید