11 مهر 1401

بعلت عدم گواهی رانندگی یا موتور سیکلت از شکایت منصرف شدم اما ابلاغیه برام ارسال شده

دسته بندی : کیفری | بی احتیاطی در رانندگی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بنده حدود دوماه پیش تصادف کردم. هم من و هم وسیله نقلیه دیگر هر دو موتور سیکلت بوده ایم. افسر پلیس وسیله دیگر را مقصر اعلام کرده است.من هم از شکایت خودم به دلیل اسیب بدنی گذشته ام. اما یک احضاریه برای بنده اومده براب حضور در دادگاه. من و ایشون دو طرف گواهی نامه نداشته ایم و البته بنده دفه اول هست و هیچ جرمی تا به جال نداشته ام. حال نگرانی بنده این است برای گواهی نامه برای من حبس بریده شود ممنون میشوم راهنمایی کنید. (به صورت شفاف)

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم ابلاغیه جهت چه موضوعی ارسال شده است مهم است شاید در مورد موضوع دیگری باشد در ضمن اگر هم به جهت عدم گواهینامه باشد حبس ندارد