11 مهر 1401

موضوع متن ارسالی جهت جلسه دادگاه

دسته بندی : کیفری | بی احتیاطی در رانندگی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بنده حدود دوماه پیش تصادف کردم. هم من و هم وسیله نقلیه دیگر هر دو موتور سیکلت بوده ایم. افسر پلیس وسیله دیگر را مقصر اعلام کرده است.من هم از شکایت خودم به دلیل اسیب بدنی گذشته ام. اما یک احضاریه برای بنده اومده براب حضور در دادگاه. من و ایشون دو طرف گواهی نامه نداشته ایم و البته بنده دفه اول هست و هیچ جرمی تا به جال نداشته ام. حال نگرانی بنده این است برای گواهی نامه برای من حبس بریده شود ممنون میشوم راهنمایی کنید. (به صورت شفاف)

این متن سوال قبلیم بود شما فرمودید ابلاغیه در چه مورد است.

من یک ابلاغیه ابتدا گرفتم یکماه پیش که نوشته بود گذشتن من رو اما من و اون اقا رو برا نداشتن گواهی نامه متهم کرده بود
بعد از اون پیامک اومد که پرونده رفته دادگاه و حالا امروز احضاریه اومذه با عنوان جلسه رسیدگی به شکایت شما علیه اقای جواهر(فرد مقصر) و شکایت علیه شما.

کسی از بنده شکایت نکرده و شماره پرونده این ابلاغیه همان شماره پرونده ابلاغیه اول است.
همچنین بنده مقصر نبودم و فقطم بنده اسیب بدنی دیدم.

این شکایت علیه شما همان شکایت دولت برای گواهی نامه است درست است؟

ممنون میشم منو از نگرانی در بیاورید.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر طرح شکایت از طرف جنابعالی صورت نگرفته ولی بعلت جرحی بودن دادگاه جهت رضایت از جنابعالی امضاء کتبی خواسته و اگر بعلت عدم گواهی نامه باشد فقط جزای نقدی میباشد