11 مهر 1401

ارجاع پرونده به شعبات دادسرا

دسته بندی : کیفری | بی احتیاطی در رانندگی
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شبتون بخیر
بنده امروز دادسرا رفته بودم برای ترخیص ماشین قرار بود هفته ی گذشته ارجاع داده بشه و من امروز رفتم برای پیگیری خانومه جواب من رو سر بالا داد و گفت باید پیامک بیاد من هر چقدر گفتم خوب بگید تو چه مرحله ایی رفته نرفته می‌خواد بره کی میره اصلا برخورد خوبی نداشت و میگفت من به نزدیکتریم شخصم هم نمیگم کی بره ،،،من بخواب پیگیری کنم باید کجا برم و چیکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم در صورت عدم راهنمایی به قسمت ثبت کل در دادگاه مراجعه و‌با ارایه کد ملی می توانین متوجه شویم پرونده در کدام شعبه ثبت شده و حضوری به شعبه مراجعه کنین و در صورت عدم همکاری کارمندان شعبه می توانی نوبت از طریق دفتر خدمات قضایی بگیرین و مستقیما توسط دادیار شعبه پیگیری کتین