25 آذر 1399

آیا کسی که به سن قانونی نرسیده می تواند امور دعاوی را خود انجام دهد ؟

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
صادق سوری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام فرزند من صغیر بوده و هنوز به سن فانونی نرسیده است ولی به سن بلوغ رسیده آیا میتواند در دعاوی امور غیر مالی دعاوی خود را انجام دهد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خیر برای طرح دعوی باید به سن رُشد یعنی ۱۸سال کامل در غیر این صورت باید ولی طرح دعوی کند یا قیم