19 مهر 1401

ابطال سند رسمی ملک....

دسته بندی : حقوقی | ابطال سند رسمی (موضوع سند ملک)
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پیرمردی ۲۵متر زمین مهریه زن خودکرده زن بارفتن اسناد رسمی زمین را۴۰متر سندزده بنام خودش حالاازکل متراژمغازه رافروخته ایامیتواندمغازش راپس بگیرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربرگرامی درصورتی که موقعیت و متراژ زمین دقیقا در عقدنامه ذکر گشته و زوجه به استناد عقدنامه سند اخذ نموده بله می توانید دادخواست ابطال سند رسمی و سپس خلع ید بطرفیت ایشان مطرح نمایید. موفق باشید