03 دی 1399

اعاده دادرسی کیفری و نقض رای قطعی

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
علی ملکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

عرض سلام محضر وکلای محترم

بخاطر شکایت دروغین و ساختگی مبنی بر "ایراد ضرب و جرح عمدی" خانمم به پرداخت دیه و حبس محکوم شدم ؛ حبسم رو تحمل کردم و دیه رو نیز پرداخت کردم

در شرایطی که من اصلا خانمم رو نزده بودم اخیرا باتوجه به مدارکی که جدیدا بدستم رسیده و دلالت بر بیگناهی من دارد ، درخواست اعاده دادرسی کیفری دادم؛

مدارکی چون ؛

*خلاصه پرونده پزشکی مبنی بر اینکه خانمم سال ۹۶ توسط پدرش به بیمارستان منتقل شده و‌آثاری از ضرب و‌جرح داشته

*برگ بازجویی که توسط مامور حاضر در بیمارستان صورتجلسه شده و خود خانمم در اون برگ بازجویی نوشته که برادرم منو زده

*برگ اظهارات بالینی که خانمم صراحتا در اون نوشته که برادرم منو زده و مهر امضا کرده

*پیامک های ارسالی خانمم بخصوص بعد از صدور رای قطعی که گفته از کجا میدونی قاضی پرونده پول نگرفته آره میدونم نزدی ولی با پول محکومت کردیم

آیا امکان نقض رای وجود دارد؟

در صورت نقض رای قطعی احتمال صدور رای برائت وجود دارد؟

لطفا راهنماییم کنین ممنون میشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام امکان نقض رای و صدور حکم برائت شما محتمل هست