21 دی 1399

شکایت از شرکت های هرمی

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام من حدود ۱۵ سال پیش در یک شرکت هرمی به نام گلدکویست به مبلغ ۵ میلیون تومان سرمایه گذاری کردم و چهار سری سکه را خریداری نمودم و بعد از آن فعالیت در این شبکه های هرمی در ایران ممنوع گردید و ما به هیچ کدام از سکه هامون نرسیدیم اما میگن سکه های مارو وارد ایران کردن به کجا میتونم شکایت کنم برای پیگیری اینکه بخوام برای مال از دست رفته و شکایت کلاهبرداری از سردسته ها رو میتونم انجام بدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم شرکت در گلد کویست جرم تلقی و از طرفی با اصلاح قانون جدید مشمول زمان هم شده که بر فرض جرم نبودن شکایت کیفری مسموع نیست