23 بهمن 1399

گذشت شاکی

دسته بندی : کیفری | توهین
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
در پرونده ای که همسرم علیه بنده شکایت کرد به دلیل تهدید و توهین و افترا متهم شدم و نهایتا پرونده با پرداخت ۲ میلیون ریال در اجرای احکام کیفری بسته شد و بایگانی شد
سوالی که دارم بنده میخام سوء پیشینه را پاک کنم و با توجه به اینکه جز جرائم قابل گذشت هست اگه از شاکی رضایت محضری بگیرم راهی وجود داره که اقدام کنم مثلا رای رو تبدیل به تعلیق یا به موردی تبدیل کنم که سابقه کیفری پاک بشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم چون جریمه دولتی را به حساب اجرای احکام کیفری واریز نمودید اخذ رضایت شاکی تاثیری در پرونده ندارد ضمن آنکه موضوع از موارد سابقه کیفری موثر نیست