29 بهمن 1399

بی احتیاطی در امر رانندگی و تصادف منجر به جرح؟

دسته بندی : کیفری | بی احتیاطی در رانندگی
علیرضا ربیعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده ماه گذشته در جاده تصادف شدیدی کردم و حال سرنشینان خودرو انچنان مساعد نیست با توجه به اینکه در جاده مه الود یک بریدگی رو اشتباه رفتم و مقصر صد در صد شدم امکان داره که بخاطر تخلف در رانندگی به زندان بیوفتم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مجازات بی احتیاطی در رانندگی حبس می باشد ولی معمولا به جزای نقدی تبدیل می شود موفق باشید