07 آبان 1401

استفاده از خدمات درماني ديگران

دسته بندی : جرایم پزشکی | سایر دعاوی
الهه پدیدار
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام اگر کسی به بیمارستان مراجه کند و بستری شود و از کاراته ملی دیگری استه فاده کند و بیمار کارت ملی نداشته باشد و بیمار فوت کند چه اواقبی دارد

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام و احترام بر اساس قانون، اوراق دفترچه درمانی، در حکم اوراق بهادار دولتی هستند. هرگونه دخل و تصرف یا سوء استفاده از آن‌ها مشمول مقررات جعل اسناد دولتی است. به همین دلیل فردی که اقدام به این کار کند، مجرم به حساب می‌آید.در ماده ۵۳۶ قانون مجازات اسلامی آمده است که، هرگاه فردی در اسناد یا نوشته‌های غیر رسمی جعل کند و با علم به جعل از آن‌ها استفاده کند، علاوه بر جبران خسارات، به حبس از ۶ ماه تا ۲ سال یا به ۳ تا ۱۲ میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد.