08 آبان 1401

سرقت همراه با گواهی شاهدان

دسته بندی : تعزیرات | سایر دعاوی
الهه پدیدار
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

باسلام شخصی از من شکایت کرده مدعی هست من از ساختمان ایشان دزدی کردم ودو نفر گواه دارد برای من ابلاغ اماده دفاع از اتهام انتسابی دائر بر سرقت باید چکار بکنم در زمن شماره خودرو من‌ را دادن که در محل وقوع دزدی بوده است

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام و احترام،کاربر گرامی جهت دفاع از اتهام انتسابی به شما باید طبق ادله و دلایل اثبات کنید که در اون تاریخ و در اون زمانی که سرقت از ساختمان شده شما کجا بودید و اگر شاهدی دارید آن را در محاکم دادگستری جهت شاهدی حاضر نمایید با تشکر