08 آبان 1401

شکایت از دندانپزشک در سازمان نظام پزشکی

دسته بندی : جرایم پزشکی | خودداری از ارائه خدمات
الهه پدیدار
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام...من آبان سال ۹۹ رفتم کلینیک دندون پزشکی...و ویزیت شدم...بعد گفت باید لمینت بشه ...بهم اطمینان داد که دندونای تراش خورده به هیچ عنوان خراب یا پوسیده نمیشه...حالا بعد گذشت ۲ سال ...هم روکش دندونام داره درمیاد...هم دندونای تراش خوردم تمام خراب شدن....من میتونم از دکتر شکایت کنم

پاسخ کارآموز وکالت :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

باسلام و احترام کاربر گرامی سازمان نظام پزشکی در رسیدگی به شکایت از دندانپزشک ابتدائا تلاش بر ایجاد صلح و سازش میان شما و دندانپزشک و جبران خسارت وارده بر شما مینماید. چنانچه حصول سازش ممکن نباشد، رسیدگی ادامه یافته و به انشا رای درخصوص شکایت از دندانپزشک اقدام مینماید.با تشکر