08 آبان 1401

نحوه اطلاع از پرونده در سامانه ثنا و چگونگی استرداد لاشه چک

دسته بندی : حقوقی | استرداد لاشه چک
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من سال ۹۹ یک برگ چک به شریکم دادم برای خرید ماشین که یک هفته ای قرار بود پاس که خیانت کرده و چک برای گرفتن پول نزول به عنوان ضمانت داده به نزولخور و پول طرف نداد اونم از من شکایت کرده و پارسال اومد درخونم که حکم جلب گرفتم و ممنوع الخروجی الان بعدا ۲ سال شریکم میگه پولش رو دادم ولی طرف لاشه چک نمیده رضایت هم نمیده هنوز ولی من سامانه ثنا رفتم و هم پیگیری ممنوع الخروجی گرفتم از سایت با کد ملی چیزی نشون نمیده و میگه نه ابلاغیه دارم و نه ممنوع الخروج هستم .میخواستم بپرسم ممکن طرف پیگیری شکایتش رو نکرده باشه و خود بخود پرونده بسته بشه و حکم لقو بشه ؟ اگر اینطوری شده باشه چطوری رفع سو چک میتونم بگیرم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی بدوا با مراجعه به سایت عدل ایران از قسمت اطلاع رسانی پرونده برای شخص حقیقی ،از روند پرونده مطروحه احتمالی مطلع شوید سپس در صورت مختومه شدن پرونده می توانید دادخواست استرداد لاشه چک را مطرح کنید.