10 اسفند 1399

آیا صدماتی که بعد از چند وقت از وقوع تصادف حادث می شود قابل مطالبه می باشد؟

دسته بندی : کیفری | بی احتیاطی در رانندگی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده چند سال پیش تصادف کردم و دیه ای بریدن که بنده چون دماغم هم شکسته و به دیه بریده شده اعتراض داشتم اعتراض کردم و بنابردلایل مالی از از اعتراض انصراف دادم ولی الان بیماری بسیار وحشتناک بی اختیاری ... به خاطر همان تصادف برایم به وجود اماده . الان که شکایت کردم فرستادنم پزشکی قانونی و پزشکی قانونی به کارشناس ارجاعم داد ک تاید کردن و در طول این مسیربودم که که دادگاه خودش حکم بریده که چون انصراف داده بودی دیگه بیماری حادث شده نمیشه تاید نمود
الان اعتراض بزنم بره تجدید نظر خواهی فایده و امیدی داره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

شما در خصوص صدمات همان موقع انصراف داده اید ولیکن صدمات و عوارضی که بعدا ناشی از تصادف می باشد و به آن ارتباط دارد قابل مطالبه است و می توانید اعتراض نمایید.