15 اسفند 1399

-استحقاق دختر مطلقه در مستمری پدر -مستمری پدر از بنیاد شهید

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام من یک فرزند شهید هستم .چند سال پیش به خاطر فراراز دست ناپدری ومادرم ناخواسته به خواستگاری مردی بیمار ازنظر روانی جواب مثبت دادم که باوجود داشتن ۳ فرزند از او جداشدم وبا اینکه بیمه پدرم هستم ودیگر ازدواج نکردم بنیاد شهید نجف اباد به خاطر اعمال نفوذ مادرم وناپدریم سهم من را از حقوق پدرم نمیدهد وبعد از گذشت حدود پانزده شانزده سال از جداییم هنوز نتوانسته ام حق خودم را بگیرم وبه علت تنگدستی وفقر توان گرفتن وکیل را هم ندارم قابل ذکر است دراین سالها بعد از کلی دوندگی وان هم ازطریق رییس بنیاد اصفهان توانستم به مدت یکسال حقم از حقوق پدرم را بگیرم که ان هم باعوض شدن رییس بنیاد اصفهان قطع شد من درحال حاضر با داشتن فقط یک کلیه وبیماریهای جسمی فراوان در خانه خانمی مسن سکونت دارم وکارهای خانه اورا انجام میدهم.حال از شما تقاضامندم به خاطر پدر شهیدم هم که شده لطفا راهی جلوی پای من بگذارید تا بتوانم حق خودم را بگیرم چون دیگه به اخر خط رسیدم باتشکر.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم دو راه وجود دارد ابتدا به سازمان بازرسی استان خود مراجعه و تخلف ریاست بنیاد شهید را اعلام و تقاضای رسیدگی نمایید دوم اینکه دادخواستی در دادگاه صالح (استان خود ) به طرفیت بنیاد شهید بدهید مبنی بر پرداخت حقوق و مزایای ناشی از مستمری پدر شهید بدهید که دادگاه مکلف به رسیدگی و صدور رای خواهد بود .