16 آبان 1401

مزاحمت تلفنی و طرح شکایت

دسته بندی : کیفری | مزاحمت تلفنی
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
توو شکایت از مزاحم تلفنی
اگه منجر به قطع تماس بشه، فقط یه خطش مسدود میشه؟ یا اخطار برای همه خطوطشه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و درود کاربر محترم در صورتیکه از مزاحم تلفنی طرح شکایت نموده اید با هر خطی که ایجاد مزاحمت نموده است می توانید پیگیری و اثبات نمایید منظور شما از (منجر به قطع تماس تلفنی و اخطار برای همه شماره ها چیست سوال خود را کامل و واضح مطرح نمایید) در صورت اثبات مزاحمت خط مزاحم مسدود نمی شود بلکه به مجازات مزاحمت تلفنی محکوم می شود موفق باشید