16 آبان 1401

جاساز نمودن مواد مخدر باتوجه به بدهی شخص

دسته بندی : مواد مخدر | جاسازی مواد برای متهم کردن
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
برادرم ۳ سال پیش از یکی طلب پول داشت یارو نمیداد پولشو بهشم توهین میکرد
برادرم از روی بچگی یکی رو اجیر کرد بهش پول داد تو مغازش چند گرم تریاک جاساز کنه خیلی کم بود مواد چند گرم بعد پلیس اومدو گرفتنش و فهمیدن یکی جاساز کرده مغازه از روی دوربین
یارو رو پیدا کردن توی بازجویی اسم برادرم رو گفت و خلاصه برادرم رو گرفتن و بردن چهل روز زندان بود ماهم وکیل گرفتیم وکیل گفت حله نگران نباشید پول از ما گرفت و کاری نتونس کنه مام با وثیقه برادرم رو ازاد کردیم الان بعد از ۳ سال نامه اومده تا چند روز دیگه خودشو باید تحویل بده به زندان و دادگاه مام پی وکیلیم وکیله میگه کاری نمیتونم کنم دنبال وکیل دیگه ای داریم میریم
خلاصه برادرم چند روزه نخوابیده از ترسش گفتن خیلی شلاق داره ترسیده بدجور
سوالم اینه شلاق داره حتما!؟ چه تعداد ؟ نمیشه کاری کرد؟
در خصوص پروندش چی میشه جزاش چیه؟
وکیل بگیریم میتونه کاری کنه یا نه ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باتوجه به اینکه برادر اقرار نموده است و همچنین باتوجه به اینکه حکمی فعلا صادر نشده است که در ان اسمی از شلاق برده باشد در نتیجه حکم فقط حبس میباشد درصورت نیاز به راهنمایی بیشتر از تماس تلفنی استفاده نمایید