17 آبان 1401

تجاوز به عنف و ادله اثبات

دسته بندی : کیفری | تجاوز به عنف
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام قربان دانشجو هستم و به سوالی برخوردم که ممنون میشم واضح راهنمایم کنید
سوال: توی پرونده های تجاوزات جنسی اگر هیچ مدارک و شواهدی از متجاوز نباشه و خود قربانی هیچ اشناییت وشناختی از متجاوز نداشته باشه و زمان حدود ۱ ماه از حادثه گذشته باشه ..ایا میشه فرد متجاوز رو از راه ازمایش و... تشخیص هویت داد(با فرض اینکه هیچ اطلاعی از متجاوز نیست)؟

و اینکه ازمایش دی ان ای برای تشخیص هویت بدون ازمایش از متجاوز که اون رو نمیشناسیم هم میشه اطلاعات فرد متجاوز رو پیدا کرد یا فقط این ازمایش ، ازمایش تطابق دی ان ای بین پدر و فرزند هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی باعنایت به توضیحات جنابعالی اولا بعد از گذشت مدت یک ماه و از بین رفتن اثار جرم پزشکی قانونی قادر به اظهارنظر قطعی نمی باشد. و حتی برفرض وجود اثار صرفا در صورت معرفی و ازمایشات تطبیقی امکان انتساب به مجرم وجود دارد. البته لازم به ذکر است که ادله اثبات صرفا پزشکی قانونی نیست و دادسرا کلیه اقدامات لازم جهت تحصیل دلیل درخصوص موضوع حسب تقاضای شاکی انجام می دهد موفق باشید