19 آبان 1401

رد معامله اکراهی و اعلام بطلان

دسته بندی : حقوقی | بطلان معامله
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
اگر شخصی با تهدید و اعمال اینچنین از بنده سند شراکت در خرید ماشین بگیرد و ان را ضممیه سند دیگری بکند و چند سال بعد شکایت کند به حقی که بدان محقق نیست برسد ، ایا بعد از گذشت چند سال میتوان شکایت کیفری نوشتن سند با زور کرد . و اگر مشمول زمان شده ایا میتوان درخواست ضرر و زیان از جرم را کرد؟ یا میتوان درخواست کرد حداقل سند مورد ادعای متهم ابطال شود . یا با وجود مرور زمان ان سند دیگر اصالت داد و نمیشود بدان تشکیک کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی معامله اکراهی غیرنافذ می باشد و همچنین دععوی حقوقی مشمول مرور زمان نمی گردد بنابراین ضمن ارسال اظهارنامه رد معامله و عدم تنفیذ را اعلام سپس دادخواست اعلام بطلان معامله ثبت نمایید. موفق باشید