30 اسفند 1399

اعاده دادرس در امور کیفری

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
هادی بری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام نحوه اعاده دادرسی را بهم بگید
شخصی خودش را زخمی کرده و ادعا کرده من زدم در دادگاه قسم خورده و رای قطعی پرداخت دیه صادر شده عنوان کردم شاهد دارم وهمسر خود شاکی هم حاضر به شهادت هست که شاکی دروغ میگه قاضی شاهدها را احضار نکرده و گفته بر اساس لوث جرم به متهم منصوبه چکار باید بکنم که رفع اتهام کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به اقامه قسامه احتمال پذیرش اعاده دادرسی شما ضعیف و تا حدودی غیر قابل پذیرش هست ولی در هر صورت جهت اعاده دادرسی شهادت شهود در قالب شهادت محضری تنظیم بشود و از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال گردد