جرایم وارده به متهمان و محکومان سیاسی

دسته بندی : کیفری | جرایم سیاسی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

چه مواردی نسبت به متهمان و محکومان جرایم سیاسی اعمال میشود ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

الف- مجزا بودن محل نگهداری درمدت بازداشت و حبس از مجرمان عادی ب- ممنوعیت از پوشاندن لباس زندان در طول دوران بازداشت و حبس پ- ممنوعیت اجرای مقررات ناظر به تکرار جرم ت- غیرقابل استرداد بودن مجرمان سیاسی ث- ممنوعیت بازداشت و حبس به صورت انفرادی به جز در مواردی که مقام قضائی بیم تبانی بدهد یا آن را برای تکمیل تحقیقات ضروری بداند لکن در هر حال مدت آن نباید بیش از پانزده روز باشد. ج- حق ملاقات و مکاتبه با بستگان طبقه اول در طول مدت حبس چ- حق دسترسی به کتب، نشریات، رادیو و تلویزیون در طول مدت حبس