21 آبان 1401

مطالبه وجه قرض‌الحسنه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من سال 95مبلغ 24ملیون به یکی قرض دادم که دو ماهه بهم برگردونه سال 96ازش شکایت کردم بعد پدرش تعهد قطبی داد که حداقل تا 6ماه پول رو بهم میده در غیر اینصورت پول رو به روز بهم میده الان 4سال میگذره پروندم هم مخطومه شده چکار کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی اول اینکه پرونده مطروحه با چه عنوان بوده و چرا مختومه شده ؟ ابهام دارد ولیکن راه حل مطالبه وجه بدین صورت می باشد که : شما باید بدوا اظهارنامه ای به مخاطب خود با موضوع پرداخت وجه تنظیم کرده و از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال کنید و مهلت دو روزه ای به ایشان بدهید و بعد از دو روز و عدم پاسخگویی شما میتوانید دادخواست مبنی بر مطالبه وجه به استناد فیش های واریزی تقدیم کنید و همچنین تعهد نامه پدر را ضمیمه دعوی خود کرده و ایشان را نیز بعنوان ثالث در دعوی جلب نمایید .