22 آبان 1401

سرمایه گذاری در بورس

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام سال1399 پسرخاله بنده چهارصد میلیون داد بگذارم توی بورس حالا ضرر شده رفته دادخواست داده

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی وقتی کسی پولی را به حساب دیگری واریز نماید اصل بر عدم تیره است و مدیونیت ایشان است و خواهان است که باید اثبات کند چرا پول را و درازای چه چیزی به شما پرداخت نموده اند، به هر روی اینکه ایشان پول را بر مبنای قرض الحسنه به شما پرداخت کرده یا در بورس بنام خودش سرمایه گذاری کرده مورد توجه است و پاسخ متفاوت می باشد . ولیکن اگر خودش از شما خواسته و پیشنهاد ایشان بوده ، که در بورس بنام خودش سرمایه گذاری نمایید، دعوی ایشان متوجه شما نیست و قرار عدم استماع صادر میشود .