22 آبان 1401

اخاذی و تجاوز به عنف

دسته بندی : کیفری | تجاوز به عنف
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید. می خواستم بدونم حکم خفت گیری و تجاوز به دختر چیه و ممکنه با رضایت یکی از طرفین منجر به ازدواج بشه

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی باتوجه به عدم ذکر استفاده از سلاح یا خیر مجازات متفاوت است. در صورتی که اخاذی همراه با کاربرد سلاح گرم و سرد باشد ممکن است عنوان جرم محاربه را داشته باشدو در غیر اینصورت به حبس از شش ماه تا دو سال و تا 74 ضربه شلاق محکوم میشود . و در خصوص تجاوز, شرایطی دارد ,که اگر شرایط مقرر در قانون وجود داشته باشد مجازات تجاوز اعدام می‌باشد . و در خصوص پاسخ به سوال دوم شما:اینکه ازدواج حاصل شود یا خیر نکاح اکراهی خلاف عرف و اخلاق حسنه است ولیکن با رضایت طرفین انعقاد نکاح امکانپذیر می باشد .