22 آبان 1401

عدم انتقال خودروبا سند رسمی به خریدار

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند خودرو
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من 5 سال قبل خودرو خریدم و تا الان سر لج بازی یا فروشنده نیومده یا من نرفتم برای تعویض پلاک الان ماشینم رو گرفتن و بردن پارکینگ به خاطر شکایت فروشنده و الزام به فک پلاک زنگ زدم فروشنده میگه وکالت نمیدم یا باید 40میلیون پول بهم بدی یا ماشینم رو پس میگیرم ازت .همدان شکایت کرده ماشین رو اصفهان گرفتن الان چکار کنم اگه سازش نکنه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی شما راهی جز مراجعه به دادگاه حقوقی و طرح دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی انتقال خودرو و فک پلاک ندارید و در صورت عدم حضور بایع. ،نماینده ای از طرف دادگاه به دستور قاضی سند مذکور را به جای بایع امضا مینماید .