23 آبان 1401

ایجاد مزاحمت از طرف شماره های مختلف

دسته بندی : کیفری | مزاحمت تلفنی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام. من 21 سالمه
من نزدیک به 6 5 ماه پیش با یک دختر 18 19 ساله ای وارد رابطه شدم و اولین قرار ما بنا به پذیرش و قبول خودشون داخل خونه بود برای رابطه جنسی.
ایشون به من گفته بون بکارت دارن، اما زمانی که رابطه برقرار شد هیچ خونی نیومد و هیچ چیزی من ندیدم به شکلی که انگار قبلا بکارته از دست رفته بود. ارتجاعی هم نبود.
بعد از چندین بار رابطه پس از قرار اول، من از ایشون درخواست کردم رابطه را پایان بدیم. نرفت و بندال شد. شروع کرد به تهدید من که اگر ادامه ندی به خانوادم میگم و شکایت میکنم ازت. چندین بار اومدن دم محل کار من و نزدیک بود آبروی من بره که البته برخی از بچه های شرکت متوجه شدن. طی مشورتی که با دوستان آگاهم کردم به این نتیجه رسیدم که ایشون قبلا بکارتش رو از دست داده و الان میخواد بندازه گردن من. توی این دوران که من اصرار داشتم رابطه را قطع کنیم از نظر روحی دیوانه شدم چون همش منو تهدید می کرد به شکل های مختلف و این تهدید ها نزدیک به یک ماهی طول کشید و آخر کار ول کرد با هزارتا مکافات و مصیبت. من را تعقیب میکرد. جلوی اسنپم رو میگرفت و میخواست من رو قانع کنه... با دوستاش میومدن دم محل کارم و برام مزاحمت ایجاد میکرد و من از دستش فراری بودم و داشتم دیوانه میشدم...
مادرش هم منو شناخته بود و هعی زنگ میزد به من و منو تهدید میکرد که به باباش میگم اگه برنگردی باهاش
یجوری که انگار مادر و دختر این ماجرارا بدونن و دنبال یکی باشن که دختره را بند اون کنن و گیرش بندازن.

در نهایت بعد از هزارتا مکافات و مصیبت و وصدات دوستانم ول کرد و کوتاه اومد. بعد از من هم با پسرای دیگه ای وارد رابطه شده و من در اینستاگرامش بواسطه دوستانم دیدم این مورد را و قطعا میدونم رابطه جنسی هم داشته با همشون. بعد از گذشت چندین ماه که من از همه جا بلاکش کردم و ارتباطی باش نداشتم هرزگاهی با یک شماره ناشناس از دوستاش یا هرکی به خط من زنگ میزنه و سریع قطع میکنه و من از استرس میمیرم که نکنه آتشش دامنم رو بگیره دوباره
تنها مدرکی هم که هست من با ایشون بودم عکسایی هست که داخل خونه گرفتیم. شاید چت هامونم نگهداشته باشه نمیدونم

نگرانی که الان دارم اینه که ایا میتونه از طریق مراجع قضایی پیگیر من بشه و برام درداسر درست کنه؟
یا من میتونم از طریق مراجع قضایی پیگیری کنم و بگم که این آدم برای من داره مشکل و استرس درست میکنه؟
دارم از استرس میمیرم
هرسری ی شماره ناشناس میبینم رو گوشیم تن و بدنم میلرزه
تراخدا راهنماییم کنید.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوانید باتوجه به مستندات از مالکین تمامی خطها باعنوان ایجاد مزاحمت طرح شکایت نمایید و بدوا نیز برای دختر و مادر وی اظهارنامه ارسال نمایید در صورت ادامه روند تهدید و مزاحمت شکایت کیفری خواهید نمود