طلاق زوجه و عدم پرداخت نفقه و مهریه

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
صادق سوری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و وقت بخیر.
من به دلیل اعتیاد همسرم از ایشان جدا شدم، واکنون سرپرستی دو فرزندم را برعهده گرفتم.
و مشکل عظیمی که دارم این است که مسکن در حال سکونت ما متعلق به همسرم است درواقع زمین بایر به اسم ایشان بود اما من اقدام به دریافت وام کردم و زمین را تاسیس کردم و تمام ملزومات ساخت را خود برعهده گرفتم به انضمام اینکه قسط ماهانه وام دریافتی را نیز خود پرداخت میکنم و همسرم تا به حال مبلغی بابت قسط و معیشت نپرداخته است اکنون هم از پرداخت مهریه، نفقه خود و فرزندانم اجتناب می کند و مدام ما را با آزار رساندن روحی و جسمی افکار خود و فرزندانم را آزرده خاطر می کند من به دادگاه مراجعه کردم امابه مشکلاتم رسیدگی نشد برای همین من از آزار و ناآرامی خود و فرزندانم بسیار رنج می برم از شما خواستارم من را در انجام این امر یاری کنید و راهنمایی لازم را بفرماییدو رسیدگی بفرمایید. سپاس از توجه شما.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما از طریق اداره ثبت و عقدنامت اقدام به توقیف اون زمین به جای مهریه بکنید