آیا اثبات سرقت از طریق استناد به دوربین امکان پذیر است؟

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
صادق سوری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام آیا برای اتهام سرقت به شخصی فقط با استناد به فیلم دوربین شاکی می‌تواند بگوید بدون فاکتور بدون شاهد متهم ۶كيلو طلا وكلي لوازم وكلي پول برده قاضي با ديدن آن فيلم رأي را به نفع شاكى صادر ميكند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه ب دوربین شاید اصل سرقت اثبات بشه ولی اموال مسروقه و مالکیت آنها اثباتش به عهده شاکی و اقناع وجدان قاضی میباشد و کار راحتی نیست