27 آبان 1401

معنای قرار صادره و ارسالی

دسته بندی : مواد مخدر | حمل و نگه داری
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

شبه 🔴 بازپرسي دادسراي عمومي و انقلاب ناحيه 24) مبارزه با مواد مخدر) تهران - علي قناعت كارما
بتاریخ 17/08/1401 در وقت فوق العاده، جلسه رسيدگي شعبه 4 بازپرسي دادسراي عمومي و انقالب ناحيه 24) مبارزه با مواد مخدر)
تهران به تصدي امضاء كننده ذیل تشكيل است، پرونده كالسه 🔴🔴 تحت نظر قرار دارد. با توجه به تحقيقات صورت
گرفته و بررسي اوراق پرونده، بازپرسي ضمن اعلام ختم و كفایت تحقيقات با استعانت از خداوند متعال و با تكيه بر شرف و وجدان به شرح زیر
مبادرت به صدور راي مي نماید.
«قرار منع تعقيب»
دادستان و رئيس محترم دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان ..............
درخصوص گزارش ضابطين، شكایت ، عليه آقاي 🔴🔴يل 🔴 🔴 فرزند محمد ، دایر بر: ، پرونده در مسير تحقيقات قرار گرفت، صرف
نظر از ص ّحت و سقم ادعاي شاكي و نظر به .............. ، و نظر به فقدان ادله كافي براي احراز و انتساب جرم و حاكمّيت اصل كّلي
ا به ماده 265 قانون آیين دادرسي كيفري مصوب 1392 و اصالحات بعدي قرار منع تعقيب متهم صادر و اعالم مي گردد؛ قرار
برائت مستندً
صادره به موجب بند الف ماده 270 و 271 قانون مار الذكر ظرف مهلت ده روز از تاریخ ابالغ به تقاضاي شاكي قابل اعتراض در دادگاه
كيفري دو شهرستان ....... است.
دفتر، مقرر است پرونده برگشماري، در اجراي ماده 92 ، 267 قانون اخير الذكر امروز به نظر دادستان محترم برسد؛ در صورت موافقت
دادستان محترم به طرفين ابلاغ، پس از مضي مّدت قانوني و قطعّيت قرار از آمار كسر و بایگاني شود؛ در صورت اعتراض به قرار از سوي
شاكي جهت رسيدگي باحفظ بدل به مرجع صالح ارسال گردد.
شعبه 4 بازپرسي دادسراي عمومي و انقالب ناحيه 24) مبارزه با مواد مخدر) تهران -

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بعلت اینکه مدارک کافی ارائه نشده مشتکی عنه تبرئه و قرا منع تعقیب یعنی متهم نیست و جرمی مرتکب نشده اگر شاکی اعتراض دارد اقدام نماید اگر چیزه دیگری میخواهید ذکر نمایید