27 آبان 1401

سوال در خصوص سقط جنین توسط مادر

دسته بندی : کیفری | سقط جنین
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

عرض ادب بنده همسرم سقط جنین کرد یعنی دوماهه بود فهمید بارداره بعد نزدیک یک ماه به شکمش مشت میزد با چاقو میخواست به شکمش بزنه که منو ببر سقط کنم رفتیم سونوگرافی دیدیم یک جنین با ضربان قالب ولی فاقد قالب شکله با همون روند ادامه دادیم تا اینکه چند هفته بعد سونو گرفتیم قلبش از کار افتاد و برای این شاهد دارم سه روز بقایای جنین در بدنش بود مجبور شدیم قرص بهش بدیم رحمش عفونت نکنه بعد بردیم بیمارستان
هر روز زعفران میخورد که بچه بیفته و خانواده اش خبر داشتن ایا میتوانم از همسرم شکایت کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی میتوانید در صورت داشتن شاهد و مدارک دیگر و داشتن سو نیت همسرتان از ایشان شکایت نمایید.