خسارات عین مستاجره از مستاجر

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
احسان نسج همدانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

آیا امکان دریافت ضرر و زیان عدم تخلیه توسط مستاجر که در اجاره نامه قید شده در دادگاه با توجه به شرایط کرونا وجود دارد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام وقت بخیر همدانی هستم وکیل پایه یک دادگستری به اطلاع می رسانم در ایام کرونا تخلیه با اغماض و همراهی با مستاجر صورت میپذیرد اما دریافت خسارت مشروط به احراز تمکن مستاجر قابل وصول و دریافت می باشد بااحترام