28 آبان 1401

تعویض پلاک خودرو ی توقیف شد ه .

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند خودرو
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

ماشینی معامله شده که با شکایت مهریه پارکینگ افتاده در صورتی که صاحب پلاک ماشین ۲ سال پیش وکالت فروش داده و حق و حقوقش رو گرفته ولی الان ادعای ضرر میکنه و شکایت رو بر نمیداره
چه روشی هست که بشه ماشین رو تعویض پلاک کرد که از پارکینگ در بیاد با وجود این شکایت ساختگی

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی شما باید علیه ایشان دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم و تقدیم نمایید.