ایا بازداشت جز سوء سابقه است ؟؟

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
وقت شما بخیر
من چند روز در بازداشت بودم بخاطر اعتراض به قطع درخت و تخلف ساختمانی در شهرک محل سکونت ام و با تعهد و وثیقه آزاد شدم، میخواستم بدونم باید چه کاری انجام بدم و جز سابقه ا

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم صرف بازداشت سابقه محسوب نمی شود و صدور هر رای محکومیت به مجازات نیز سابقه موثر نخواهد بود محکومیت موثر کیفری محکومیتی است که محکوم را به‌تبعِ اجرای حکم، از حقوق اجتماعی محروم می‌سازد. در چهارچوب قوانین حقوقی، افراد در صورت ارتکاب برخی جرائم و فراخوانده شدن به دستگاه قضا؛ پس از محکومیت، علاوه بر مجازات جرم مربوطه، از حقوق اجتماعی نیز محروم می‌شوند. به‌عبارت دیگر، در برخی از انواع جرائم، مرتکب علاوه بر مجازات اصلی، به مجازات تبعی نیز محکوم می‌شود که نتیجه‌ی ‌آن محرومیت از حقوق اجتماعی است. این حقوق در ماده‌ی ۲۶ قانون مجازات اسلامی مورد تصریح قرار گرفته‌است