29 آبان 1401

سو استفاده از وای‌فای دیگران وجرایم رایانه‌ای

دسته بندی : کیفری | دسترسی غیر مجاز به داده ها و سیستم های مخابراتی یا رایانه ای
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام چطوری ثابت کنیم ipوایفای ما را هک کردند اتهام کلاهبرداری زدن که از وایفای شما کارتی در زنجان خالی کردیم

پاسخ کارشناس حقوقی :

یک شکایت قانونی مطرح نمایید وباید دلایل و مدرک کافی ارائه کنید تا دادیار در صورت کافی بودن و کامل بودن اقدام به صدور کیفر خواست نماید.مثلا اینکه در آن تایم که حساب خالی شده آیا شما منزل بوده اید،یا مسافرتی بوده اید و شهودی دارید معرفی نمایید و ..