29 آبان 1401

اتهام به فرد در خصوص مزاحمت در شبکه های اجتماعی

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر

۴ الی ۵ سال پیش ادعایی شده که پیامی از طریق اینستا من برای فردی ارسال شده

با اینکه بنده مطمئن هستم پیامی برای ایشان ارسال نکردم

با اینحال قصد رفع تهمت از خودم رو دارم
ایشان ادعا می‌کنند اسکرین شات از من دارند و من مطمئن هستم با ایشان چت نداشتم
چگونه میتونم از خودم رفع تهمت کنم

احتمال ساخت چت فیک را هم میدم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و عرض ادب کاربر گرامی بستگی به محتوای پیام داشته و چنانچه شکایتی علیه شما مطرح شد می بایست اثبات نمایید که پیام ها از جانب شما بوده و صفحه اینستاگرام که به نام شما ساخته شده باید اطلاعات هویتی مربوط به ایمیل یا شماره تلفن همراه به نام شما باشد .