29 آبان 1401

تصادف رانندگی و فرار راننده مقصر

دسته بندی : کیفری | فرار از صحنه تصادم و خودداری از کمک به مصدوم
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام بنده یک تصادف داشتم که مقصر از صحنه تصادف فرار کرد سی دب رو بردم به شورا دقیقا همون روزی که اعلام کنم به من گفتن قاضی پرونده رو بسته.

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی با توجه به اینکه سوال شما ابهام دارد در این مورد که تصادف جرحی بوده یا غیر جرحی چرا که تصادف جرحی و فرار راننده مقصر حتی تخفیف هم در مجازات راننده مقصر داده نمیشود و باید پیگیری شود ،ولیکن اگر تصادف غیر جرحی اتفاق افتاده باشد یعنی کسی آسیبی ندیده باشد و فقط خسارتی به خودرو وارد شده و شما از راننده مقصر شکایت کرده باشید ،در این موارد فرار از صحنه تصادف جرم نیست و پرونده مختومه میشود. و شما یعنی مالک خودرو متضرر و آسیب دیده با اگر شماره پلاک خودرو متخلف (مقصر) را برداشتند می توانید در مراجع قضایی برای جبران خسارت خود اقامه دعوی کنید .