عدم انجام دستور مافوق اداری به علت بیماری تخلف محسوب می شود ؟

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، از طرف امور اداری به بنده وچند از همکاران درتعطیلات ایام نوروز در تاریخهای معین شده بعنوان کشیک در اداره حاضر باشیم و قرعه تاریخ ۱۶/۱/۱۴۰۰ بنام بنده افتاد ولی بدلیل اینکه حالم خوب نبود حضور پیدا ننمودم و بعد از چند روز واسه من اخطار امده بعنوان سرپیچی از مقررات و درج در پرونده ، سوال آیا میتوانم با این دلایل نسبت به این اخطار اعتراض کنم
تاریخ مذکور جز تعطیلات نوروز نبوده و همه ادارات و ارگانها باز بوده و همه همکاران در محل کار حاضر شده بودند
۲_آن روز برحسب یک روز کاری بوده برحسب مقررات دورکار بودم و آیا عدم حضور بنده سرپیچی تلقی میشود
۳_وآیا اولین اخطار باید در پرونده درج گردد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اعلام امور اداری برای کشیک نوروزی با تعیین روز حتی بعد از تعطیلات کارمند را مکلف به اجرا می کند و عدم انجام تکلیف تخلف اداری محسوب می شود مگر اینکه شما عذر موجه داشته باشد یعنی گواهی پزشکی ارایه دهید که درانصورت موضوع تخلف اداری منتفی است