01 آذر 1401

فسخ معامله به استناد خیار غبن

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام اقدام به خرید یک آپارتمان در تهران نمودم بعد از معامله متوجه شدم املاکی و فروشنده هر دو با در این معامله شریک بودند در ملک مورد نظر را بیش از حد قیمت همان روز به بنده فروختن با متوجه شدن قیمت اقدام پیگیری کردم وبا مراجعه به املاک مورد توهین و درگیری باهام شدن گفتن ببینم برای گران فروشی آپارتمان میشه اقدام کرد یا خیر با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی پاسخگویی دقیق نیازمند بررسی مدارک جنابعالی می باشد. ولیکن به طور کلی بدوا طی اظهارنامه ای فسخ معامله را اعلام و سپس دادخواست تنفیذ فسخ معامله مطرح نمایید. موفق باشید